Investor relations.

Pressmeddelanden

Du hittar tidigare Pressmeddelanden för Papilly under Arkiv för Papilly - Pressmeddelanden

Bonzun ingår samarbetsavtal med holländska Wordapp

Bonzun har idag ingått ett samarbetsavtal med Wordapp B.V., bolaget bakom webbsidan hairtransplantation.com.

Samarbetet innefattar bland annat utveckling av ett patientstöd för hårtransplantationer med marknadsföring mot den kinesiska marknaden samt i en förlängning även marknadsföring av Bonzuns IVF applikation (Bonzun IVF). Bonzun erhåller 750 000 SEK i kontant förskott, samt motsvarande 2 000 000 SEK som är avsett för marknadsföring av IVF-appen i Wordapps kanaler. Vidare åtar sig Wordapp, att när appen är färdigställd, erlägga upp till 1 000 000 SEK i provision under 2023 för hårtransplantationsappen och upp till 8 250 000 SEK årligen i provision för IVF appen. 

Hairtransplantation.com förmedlar hårtransplantationer till kliniken IdealofMeD.

 "Vi har haft ett stort inflöde av kunder i Kina till våra hårtransplantationskliniker och vi ser ett behov av att stödja patienterna under sin behandling. Bonzuns omatchade expertis på patientstöd och den kinesiska marknaden tillsammans med vårt redan upparbetade arbetssätt och kunder ger oss väldigt goda förutsättningar att lansera en riktigt bra hårtransplantationsapp" säger Jorn Elferink, co-founder och CPO på Wordapp B.V.

"Vi är väldigt glada över att kunna öppna upp för ytterligare tre möjliga intäktsströmmar till Bonzun för att säkra vår tillväxt och nå våra utstakade mål. Bonzun har sitt ursprung i Kina där vi lanserade vårt första patientstöd och vi är givetvis stolta att kunna tillhandahålla värdefull erfarenhet och expertis inom området för patientstöd på den kinesiska marknaden." säger Bonnie Roupé, VD Bonzun.

Om Wordapp.com:
Wordapp startades 2015 och är ett teknikföretag som på kort tid expanderat kraftfullt. Genom en unik plattform med 25 000 frilansare i över 20 länder och 1000-tals landningssidor inom tjänster har Wordapp snabbt blivit en av de ledande aktörerna inom leadsgenerering och affiliation inom skönhet. Wordapp tillhandahåller bland annat skräddarsydda hemsidor som är optimerade för att enbart synas för exakt de kunder som deras partners vill nå. Mer konkret, kunder som aktivt letar efter just deras tjänster "just nu" och har ambitionen att köpa omgående.

OM MAR:
Denna information är sådan information som Bonzun AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den [7 november 2022 kl. 08:30].

För ytterligare information:
Bonnie Roupé, VD
E-post: bonnie@bonzun.com
Telefon: 08-611 51 00

Bonzun
Bonzun grundades 2012 av Bonnie Roupé med visionen av att tillgängliggöra evidensbaserad medicinsk information på ett förståeligt och smart sätt till allmänheten. Bonzuns första tjänst, den virtuella barnmorskan som lanserades 2014, har hjälpt miljontals kvinnor att känna sig trygga under sina graviditeter. I slutet av 2019 släpptes Bonzun IVF, en personlig IVF-app som utvecklats specifikt för att minska stress och ångest samt öka chanserna att lyckas med en fertilitetsbehandling. Företagets senaste tillskott, Bonzun evolve, är ett interaktivt digitalt program som stöder självutveckling och hantering av stress genom beteendeterapi.

För mer information, vänligen besök: www.bonzun.com

Bonzuns aktie handlas under kortnamnet BONZUN på Nasdaq First North Growth Market och bolagets Certified Adviser är G&W Fondkommission: telefon: +46 (0)8 503 000 50, e-mail: ca@gwkapital.se.

2022-11-17
Regulatorisk

Bonzun AB (publ) - listat på Nasdaq First North Growth Market - släpper härmed delårsrapport avseende juli till september 2022. Rapporten i sin helhet finns för digital nedladdning bland annat på bolagets hemsida bonzun.com och investor.bonzun.com/finansiella-rapporter/.

2022-08-31
Regulatorisk

Rättelse! Felaktig rubrik publicerades avseende delårsrapport för Bonzun AB (publ) Q2 april - juni 2022.

Bonzun AB (publ) - listat på Nasdaq First North Growth Market - släpper härmed delårsrapport avseende april till juni 2022. Rapporten i sin helhet finns för digital nedladdning bl a på bolagets hemsida bonzun.com och investor.bonzun.com/finansiella-rapporter/.

2022-06-29

Satsningen på att nå fler kvinnor som genomgår fertilitetsbehandlingar fortskrider enligt plan och nu lanseras tjänsten Bonzun IVF på spanska. Fler språk kommer att lanseras inom kort enligt Bonzuns strategi och målsättning för global uppskalning av IVF-appen. 

2022-06-17

Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) som i augusti 2021 ingick samarbete med Bonzun har nu i juni valt att utöka samarbetet och köper 450 nya licenser av Bonzun evolve programmet. Programmet kommer att implementeras med start i augusti. Totalt har cirka 750 medarbetare från KTH erbjudits självledarskapsprogrammet Bonzun Evolve via Ninfea som är samarbetspartner till Bonzun. 

2022-06-14

Bonzun IVF kommer under veckan lanseras på tyska i AppStore och Google Play Store. Det här är ett led i satsningen på global uppskalning som bolaget tidigare har kommunicerat. Tjänsten finns sedan tidigare på svenska, engelska och kinesiska.

1
2
3
4
5

Subscribe

Press releases and reports via Email.