Investor relations.

Pressmeddelanden

Du hittar tidigare Pressmeddelanden för Papilly under Arkiv för Papilly - Pressmeddelanden

Bonzuns första dag som noterad aktie

Idag kan Bonzuns aktie handlas av allmänheten för första gången, en stor milstolpe för mig och teamet på Bonzun. Att bygga ett företag från grunden, med en vision att förbättra livet för andra människor, har genom hårt arbete blivit en verklighet. Att idag kunna förverkliga nästa stora dröm och ta företaget till Nasdaq Stockholms Firsth North Growth Market ger mig en känsla av stolthet och tacksamhet, att viljan och drivet har segrat, även när det vissa tider har varit väldigt tufft. En stor dag för oss på Bonzun, och jag hoppas genom noteringen av Bonzun bana väg för fler kvinnliga grundare och femtech bolag.

Detta är starten på ett nytt kapitel. Vi är i en stark expansionsfas med ett stort antal projekt och nya innovativa sätt att nå ut och stödja våra användare, nuvarande och nya. I och med sammangåendet med Papilly så har vi en ny produkt i familjen, Stressprogrammet som det tidigare kallades, har nu fått ett nytt namn; evolve. Det är en otroligt spännande tid vi har framför oss och jag kan lova att ni kommer höra mycket mer om Bonzun framöver!

För ytterligare information:

Bonnie Roupé, VD
Tel: 073-414 91 49
E-post: bonnie@bonzun.com

Håkan Johansson, Styrelseordförande
Tel: 070 478 31 49
E-post: hakan.johansson@seagull.se

Bonzun
Bonzun grundades 2012 av Bonnie Roupé med visionen av att tillgängliggöra evidensbaserad medicinsk information på ett förståeligt och smart sätt till allmänheten. Bonzuns första tjänst, den virtuella barnmorskan som lanserades 2014, har hjälpt miljontals kvinnor att känna sig trygga under sina graviditeter. I slutet av 2019 släpptes Bonzun IVF, en personlig IVF-app som utvecklats specifikt för att minska stress och ångest samt öka chanserna att lyckas med en fertilitetsbehandling. Företagets senaste tillskott, Bonzun evolve, är ett interaktivt digitalt program som stöder självutveckling och hantering av stress genom beteendeterapi.
För mer information, vänligen besök: www.bonzun.com

Bonzuns aktie handlas under kortnamnet BONZUN på Nasdaq First North Growth Market och bolagets Certified Adviser är G&W Fondkommission: telefon: +46 (0)8 503 000 50, e-mail: ca@gwkapital.se.

Subscribe

Press releases and reports via Email.