Investor relations.

Pressmeddelanden

Du hittar tidigare Pressmeddelanden för Papilly under Arkiv för Papilly - Pressmeddelanden

Kerstin Laye tillträder som CFO i Bonzun

Bonzun välkomnar Kerstin Laye som ny CFO, efterträdande Jozefa Grönqvist.

 "Vi är glada att välkomna Kerstin till Bonzun och ser fram emot att dra nytta av hennes breda erfarenhet och kompetens inom ekonomi och verksamhetsutveckling. Med hennes kunskap om tillväxtföretag och entreprenörskap kommer hon att vara en värdefull tillgång för oss i vår fortsatta utveckling", säger Bonnie Roupé, vd på Bonzun.

Kerstin Laye har mer än 30 års erfarenhet av att arbeta inom ekonomi och verksamhetsutveckling, inklusive roller som Finance och Operation Manager, Controller och Ekonomichef. Hon har arbetat för flera välkända företag såsom Chase Manhattan Bank, Cabletron Systems Ltd, Grimaldi Industri AB, Arena Group International AB och Lidingöhem. Kerstin är också en av grundarna av redovisningsbyrån Keeper AB.

"Det känns bra och spännande att börja på Bonzun och jag ser fram emot att vara med på den kommande tillväxt- och utvecklingsresan. Bolaget står inför sitt genombrott och jag hoppas genom mitt engagemang och kompetens kunna bidra till att bolaget når sina strategiska mål", säger Kerstin Laye.

Kerstin Laye kommer att ingå i Bonzuns företagsledning och tillträda sin nya roll per omgående.

För ytterligare information:
Håkan Johansson, Styrelseordförande

Tel: 08-611 51 00
E-post: hakan@seagull.se

Om Bonzun
Bonzun grundades 2012 av Bonnie Roupé med visionen att tillgängliggöra evidensbaserad medicinsk information på ett lättförståeligt sätt till allmänheten genom smarta digitala verktyg. Bonzuns första tjänst, den virtuella barnmorskan som lanserades 2014, har hjälpt miljontals kvinnor att känna sig trygga under sina graviditeter. Nästa produkt att lanseras var Bonzun IVF som är ett patientstöd för kvinnor som genomgår fertilitetsbehandlingar som IVF eller ICSI. Bonzun IVF hjälper kvinnor att administrera sin medicin och förstå sina behandlingsprotokoll, som en personlig guide genom fertilitetsbehandlingen. Den har utvecklats specifikt för att öka chanserna att lyckas med en fertilitetsbehandling. En viktig del av Bonzun idag är det interaktiva digitala programmet Evolve som säljs till företag och organisationer i hela Sverige. Evolve bygger självledarskap och lär ut strategier för att hantera stress, programmet är utvecklat av forskare och psykologer på Karolinska Institutet med syftet att bibehålla en god arbetsmiljö och välmående medarbetare.

För mer information, vänligen besök: www.bonzun.com

Bonzuns aktie handlas under kortnamnet BONZUN på Nasdaq First North Growth Market och bolagets Certified Adviser är G&W Fondkommission: 
Telefon: +46 (0)8 503 000 50, e-mail: 
ca@gwkapital.se.

Subscribe

Press releases and reports via Email.